10 Essentielle Feedback Redskaber

Lær at give udviklende feedback helt naturligt, styrke din personlige relationer, træne feedback sammen med dine kollegaer og meget mere

   Se Intro

  • Lær at give den feedback som dine kollegaer vil takke dig for
  • Lær at skabe ønsket adfærd gennem feedback
  • Lær at træne feedback på din arbejdsplads
  • Lær at skabe stærke relationer
  • Lær at hæve engagementet på din arbejdsplads


I dette kursus får du gennem 16 lektioner 10 konkrete redskaber, som vil gøre dig til en efterspurgt ressourceperson. Til sidst i kurset får du 3 konkrete implementeringsøvelser, fordi vi vil give dig de bedste muligheder for at få succes med feedback som kommunikationsform. Og fordi vi har mærket på egen krop hvordan træning giver virkelige resultater og kompetencer.Hvordan bliver du mester?


Den vigtigste del af kurset ligger hos dig. Kurset giver dig en viden om hvordan du skaber den gode feedbacksituation. Det er dog op til dig at træne og anvende redskaberne i praksis - det er du den eneste som kan være ansvarlig for. Ingen er blevet mester uden at træne. Inspiration og redskaber til at starte din træning ligger i kursusmaterialet.


To meget kompetente instruktører med meget konkrete redskaber. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om læringen.

- Gert Jensen

Kurset er meget professionelt og gennemført. Strukturen er nem at følge og udviklingen igennem modulerne giver logisk mening.

- Morten Normann

Dine undervisere


Morten Melby og Mikkel Norqvist er stiftere og feedbackkonsulenter hos virksomheden Feedwork, som træner teams i at skabe bedre relationer gennem feedback. Til dagligt faciliterer de workshops i feedbacktræning hos både store og små danske virksomheder. Gennem deres baggrund som officerer i Flyvevåbenet, atleter i elitesport og certificerede coaches, har Morten og Mikkel mærket de positive effekter af feedback på egne kroppe og brænder for at videregive disse.

Kombinationen af den praktiske erfaring, træningstilgangen og opbakningen fra forskningens verden er det som skaber vores resultater.

Spørgsmål og svar


Hvornår starter og slutter mit kursus?
Kurset starter når du tilmelder dig, og slutter aldrig! Du bestemmer helt selv hvornår du begynder og afslutter kurset.
Hvor længe har jeg adgang til mit kursus?
Du har altid adgang til kurset efter tilmelding. Efter at du har afsluttet kurset, kan du altid komme tilbage og opfriske din viden. Ovenikøbet er kurset tilgængeligt fra alle dine enheder - Mobil, tablet og PC!
Hvem er kurset mest velegnet til?
Kurset er for dig som gerne vil have mere ud af din feedback. Føle større tryghed, skabe mere udvikling og danne stærkere relationer. Det er for dig der er leder, har kollegaer eller venner - som du gerne vil hjælpe videre gennem feedback.
Hvor lang tid tager kurset?
Kurset kan tages på under 1 time, hvis du skynder dig. Eller strækkes over længere tid, hvis du vil træne redskaberne i mellem lektionerne.